Påmelding konfirmasjon 2024


Nå er påmeldingen åpen!

Da er det endelig mulig å melde på konfirmanter til konfirmasjonsåret 2024!

Vi er mange som jobber med ungdommer i vår menighet, og det er mange flotte opplevelser som venter neste års konfirmanter! Jeg anbefaler en liten sjekk innom vår TikTok-konto: "konfeidanger" for en liten smakebit av hva som venter konfirmantene.;)

Under ser du link til påmelding avhengig av hvor konfirmanten skal være med på samlinger. I vår menighet har vi samlinger med konfirmanter på 2 steder. Grovt sagt er det slik at elever ved Tveten ungdomsskole møtes på Eidanger menighetshus (samlingene der blir trolig på tirsdager) og de som er elever ved Heistad ungdomsskole møter på Heistad bedehus (trolig på onsdager). Begge steder møtes vi like etter skolen. Det er alltid mat, lek/konkurranser, input og kahoot på samlingene. Gøy!

Om din konfirmant går på en annen skole, kan det kanskje være fint å velge et sted der du vet at han/hun kjenner noen som skal være konfirmanter. 

Vi har også tilbud om tilrettelagt konfirmantsamvær. Har din ungdom spesielle behov, eller er det andre grunner til at hun/han kanskje trenger tilrettelegging av ulike slag? Vi ønsker at alle som ønsker skal få en meningsfull tid som konfirmanter hos oss, og gjør det vi kan for å legge tilrette for dette. Om du melder på din konfirmant her, tar vi kontakt med deg/dere for å kunne legge opp et godt tilbud til dere basert på de faktiske behov. 

Påmelding Tveten/Stridsklev

Påmelding Heistad/Brattås/Brevik

Påmelding tilrettelagt konfirmantsamvær

 

Tilbake